Notice: This is the official website of the All Empires History Community (Reg. 10 Feb 2002)

  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Topic Closed’Add hyperlink’ button doesn’t work

 Post Reply Post Reply
Author
Cywr View Drop Down
King
King
Avatar
Retired AE Moderator

Joined: 03-Aug-2004
Online Status: Offline
Posts: 6003
Direct Link To This Post Topic: ’Add hyperlink’ button doesn’t work
    Posted: 15-Apr-2005 at 11:52
It doesn't work for me, and i know Red Gaurd has said it didn't work for him either.
IS it buggy? Or a browser issue?
Arrrgh!!"
Back to Top
Cyrus Shahmiri View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar
King of Kings

Joined: 07-Aug-2004
Location: Iran
Online Status: Offline
Posts: 6240
Direct Link To This Post Posted: 15-Apr-2005 at 14:58
Back to Top
RED GUARD View Drop Down
Earl
Earl
Avatar

Joined: 06-Mar-2005
Location: China
Online Status: Offline
Posts: 292
Direct Link To This Post Posted: 15-Apr-2005 at 16:09
Doesn't work, I checked.
Quotes by your's turly:

"I came, I saw, and I conquered... but only for the weekend"

"This is my tank, this is my weapon, and this is my pride."

"Power comes from a barrel of a gun."

Back to Top
Cywr View Drop Down
King
King
Avatar
Retired AE Moderator

Joined: 03-Aug-2004
Online Status: Offline
Posts: 6003
Direct Link To This Post Posted: 15-Apr-2005 at 16:46
It doesn't work with either firefox or IE for me 
Arrrgh!!"
Back to Top
Cyrus Shahmiri View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar
King of Kings

Joined: 07-Aug-2004
Location: Iran
Online Status: Offline
Posts: 6240
Direct Link To This Post Posted: 16-Apr-2005 at 00:19
Ok, what about other members?
Back to Top
AyKurt View Drop Down
Shogun
Shogun
Avatar

Joined: 24-Mar-2005
Location: Scotland
Online Status: Offline
Posts: 236
Direct Link To This Post Posted: 16-Apr-2005 at 20:58
I tried it earlier with firefox.  It didnt work, but when i tried with IE it did.  seems only to work with IE ( i hate using it ) with me.
Holding onto anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned. - Buddha
Back to Top
Imperator Invictus View Drop Down
Caliph
Caliph
Avatar
Retired AE Administrator

Joined: 07-Aug-2004
Online Status: Offline
Posts: 3151
Direct Link To This Post Posted: 16-Apr-2005 at 23:34
For firefox, you have to highlight the text and then press the button.

I use it alot, since when you're using firefox, it doesn't convert your links to hyperlinks automatically. So I highlight the url, ctrl-c, hyperlink botton, ctrl-v.
Back to Top
Cywr View Drop Down
King
King
Avatar
Retired AE Moderator

Joined: 03-Aug-2004
Online Status: Offline
Posts: 6003
Direct Link To This Post Posted: 17-Apr-2005 at 13:26
Hmm, yes i see how it works now. Odd but it works.
Arrrgh!!"
Back to Top
Serge L View Drop Down
Baron
Baron
Avatar

Joined: 03-Aug-2004
Location: Italy
Online Status: Offline
Posts: 485
Direct Link To This Post Posted: 18-Apr-2005 at 06:42

http://www.allempires.com

 

it apparently works, but I did not understand the advantage with respect to simply typing a url on the message editor.

 

Edit: and I still cannot undrstand what this advantage could be



Edited by Serge L
Back to Top
Cywr View Drop Down
King
King
Avatar
Retired AE Moderator

Joined: 03-Aug-2004
Online Status: Offline
Posts: 6003
Direct Link To This Post Posted: 18-Apr-2005 at 12:31
Me neither, it seems awkward. Better to do it by typing the tags IMHO.
Arrrgh!!"
Back to Top
RED GUARD View Drop Down
Earl
Earl
Avatar

Joined: 06-Mar-2005
Location: China
Online Status: Offline
Posts: 292
Direct Link To This Post Posted: 18-Apr-2005 at 18:27
Quotes by your's turly:

"I came, I saw, and I conquered... but only for the weekend"

"This is my tank, this is my weapon, and this is my pride."

"Power comes from a barrel of a gun."

Back to Top
Serge L View Drop Down
Baron
Baron
Avatar

Joined: 03-Aug-2004
Location: Italy
Online Status: Offline
Posts: 485
Direct Link To This Post Posted: 20-Apr-2005 at 05:02
maybe it could be useful if one links to something other than a html, for instance a ftp server; however, I am rather ignorant here, could some programmer (cyrus, other) add some information?
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

This page was generated in 0.078 seconds.